
თბილისის N133 საჯარო სკოლაში კოლეჯ „მერმისთან“ ერთად სურსათის უვნებლობის კურსის პროექტი ხორციელდება.
კურსის ფარგლებში მოსწავლეები სწავლობენ სურსათის/ცხოველის საკვების უვნებლობის, ვეტერინარულ და ფიტოსანიტარულ კონტროლს, ვეტერინარიისა და მცენარეთა დაცვის სფეროში არსებული კანონმდებლობის მოთხოვნების შესაბამისობის დადგენას და ასე შემდეგ.
სკოლის წარმომადგენლის ცნობით, კურსის ფარგლებში მოსწავლეებმა ორგანოლეპტიკური დახასიათება და მჟავიანობა განსაზღვრეს თეთრ და რუხ პურში.
იხილეთ ფოტოები